Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Ματιές στο παρελθόν... 146

Σαν σήμερα το 1979 στον Άγιο Γεώργιο στις Μαίνητες.
Διακρίνονται από αριστερά προς τα δεξιά και πίσω: Γιάννης Κουρτέσης, Γιώργος Βουλγαρίδης, Παπα-Ανδρέας,  Αντώνης Μπάγιας,Ζαφειρούλα Βουλγαρίδου,Σοφία Βαλμά, ΆνναΦρατζέτη, Ελένη Σπέρτου, Ανδριάννα Κουρτέση, και Ελένη Παπαδοπούλου.
Μπροστά: Ευαγγελία Κοραχάη, σύζυγος Μπάγια Αντώνη,Λινάρδος Λάβδας, Μαίρη Λάβδα, Βίκη Ζαμπλάρα, άγνωστη,Γιώργος Ζαμπλάρας, Αντώνης Φρατζέτης, Ελευθερία Βουλγαρίδου,ο μικρός Γιώργος Βουλγαρίδης άγνωστος και ο Νίκος Βαλμάς. 

(Αρχείο Γιώργου Ζαμπλάρα.)

1 σχόλιο:

  1. Χαιρετώ.Ο άγνωστος στη φωτογραφία πίσω από το Νίκο Βαλμά,είναι ο Νίκος Κοραχάης.Αφελφός της Ελένης Σπέρτου (συζ.Λινάρδου) και 1ος ξάδερφος της συγχωρεμένης της μάνας μου Βιολέττας Κρίτη.Έχει μεταναστεύσει στην Αμερική πολλά χρόνια πριν την ημερομηνία της φωτογραφίας και πιθανόν το έτος 1979 να είναι το τελευταίο όπου είχε επισκεφθεί την Ελλάδα και την Άνδρο.Δεν έχει ξεχάσει όμως τον τόπο καταγωγής του,καθώς μεταξύ άλλων ,τουλάχιστον κάθε εβδομάδα και μέχρι το θάνατό της τηλεφωνούσε στη μητέρα μου και συζητούσαν τα νέα του χωριού.Μιλτιάδης Π.Κρίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη και το σχόλιό σας. Όμως, ανώνυμα και κακοπροαίρετα, υβριστικά ή ειρωνικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.