Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Ο διαχειριστής αλλάζει...


Σήμερα, 26 Ιουλίου 2015, λήγει η θητεία μου ως γραμματέας του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Μαινήτων. Αισθάνομαι βαθύτατη την επιθυμία να ευχαριστήσω την πρόεδρο, Δέσποινα Πέττα, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και την εξαίρετη συνεργασία που είχαμε κατά την παρελθούσα διετία, πάντα επ’ ωφελεία του Συλλόγου και κατά κύριο λόγο του χωριού μας.

Παραδίδω πλέον την διαχείριση όλων των ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας του Συλλόγου (yahoo mail- pesmainitwn@yahoo.gr, ιστολόγιο- pesmainitwn.blogspot.gr, σελίδα Facebook- www.facebook.com/pesmainitwn και κανάλι YouTube-  www.youtube.com/user/SyllogosMainitwn.

Τόσο εγώ, όσο και ο αδελφός μου, ο Βαγγέλης Μπληζιώτης (συνδιαχειριστής της σελίδας στο Facebook), ευχαριστούμε όλους εκείνους που παρακολούθησαν τις προσπάθειές μας για την ηλεκτρονική προβολή του χωριού μας και για τα καλά τους λόγια, όσες φορές ήλθαν σε επικοινωνία μαζί μας. Παραμένουμε πάντα κοντά στον Σύλλογο Μαινήτων και ευχόμεθα κάθε επιτυχία στο νέο ΔΣ και στον αντικαταστάτη μας…


Με εκτίμηση,

Νίκος Μπληζιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη και το σχόλιό σας. Όμως, ανώνυμα και κακοπροαίρετα, υβριστικά ή ειρωνικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.