Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Ευχαριστήρια επιστολή

Το μέλος του Συλλόγου μας και για πολλά συνεχόμενα έτη εκπρόσωπος του χωριού μας στην τοπική αυτοδιοίκηση, Ιουλία Λένου, μας έστειλε την ακόλουθη επιστολή προς δημοσίευση.

Αγαπητοί συμπολίτες και, πάνω απ’ όλα, αγαπητοί μου φίλοι,
         
Μετά από δεκαπέντε συνεχόμενα χρόνια ενεργού παρουσίας στην τοπική αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα στην περιοχή μας, την τοπική κοινότητα Μεσσαριάς, ήλθε πλέον ο καιρός να αποσυρθώ.
          Θέλω να ευχαριστήσω τους δημάρχους κ.κ. Δημήτρη Γιαννίση, Μανώλη Βάμβουκα και Γιάννη Γλυνό, καθώς και όλους τους αντιδημάρχους, τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους για την γόνιμη συνεργασία που είχα μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια, επιδιώκοντας το καλό του τόπου μας, πάντα με την προς εμένα απεριόριστη συμπαράσταση και ανεκτίμητη συνδρομή του αειμνήστου συζύγου μου, Γιώργου Λένου.
Ιδιαιτέρως, θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τον υδραυλικό κ. Ιάκωβο Λάβδα για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα επάνω στα θέματα ύδρευσης της κοινότητάς μας.
Τέλος, συγχαίρω τον νέο δήμαρχο, κ. Θεοδόση Σουσούδη, για την νίκη του στις πρόσφατες εκλογές και εύχομαι σ’ αυτόν και τους συνεργάτες του κάθε επιτυχία στο έργο που έχουν αναλάβει.
Πήρα αγάπη… έδωσα αγάπη…

Με εκτίμηση,
Ιουλία Γεωργίου Λένου

 Η πρώτη ορκομωσία. Από το 1999.

Κατάθεση στεφάνου στο Ηρώον της Μεσσαριάς. 28η Οκτωβρίου 2008.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη και το σχόλιό σας. Όμως, ανώνυμα και κακοπροαίρετα, υβριστικά ή ειρωνικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.