Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Ματιές στα ...σχόλια

Αγαπητοί μας φίλοι και μέλη του Συλλόγου μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη με την οποία έχετε αγκαλιάσει το blog μας. Πριν από λίγες ημέρες ξεπεράσαμε τις 10000 επισκέψεις. Λάβαμε, όμως, και δύο ανώνυμα σχόλια (δυστυχώς, λόγω τεχνικού προβλήματος παρουσιάσθηκαν μόλις προχθές, ενώ εστάλησαν στις 24 Ιουνίου), τα οποία αφορούσαν ανάρτηση από την κατηγορία "Ματιές στο παρελθόν" και τα δημοσιεύουμε παρακάτω όπως ακριβώς τα πήραμε:

"ΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ . ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΜΙΠΩΣ ΟΜΩΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ"

"Κύριοι ωραίες οι Φωτογραφίες των περασμένων 10ετιών με τους μακαρίτες συγχωριανούς μας, αλά καλό θα ήταν να μας γράψτε τα σχέδια του συλλόγου μας κάτι για τον εξωραϊσμό και την προβολή του χωρίου μας"

Θεωρούμε ότι εφ'όσον προέρχονται από μέλη του Συλλόγου μας, θα πρέπει να απαντήσουμε.
Κάθε κριτική είναι θεμιτή και ευπρόσδεκτη, αρκεί, όμως, να γίνεται επώνυμα και με την συνοδεία συγκεκριμένων προτάσεων ώστε να υπάρχει κάποιο κοινά αποδεκτό αποτέλεσμα.
Χαιρόμαστε που παρακολουθείτε το blog του Συλλόγου μας. Είμαστε σίγουροι ότι, μέσα από τις αναρτήσεις μας, θα έχετε προσέξει  πλήθος από τις δραστηριότητές μας που αφορούν τόσο το πολιτιστικό όσο και το εξωραΐστικό τμήμα του Συλλόγου μας. Εάν, όμως, είστε νέος φίλος μας και δεν μας παρακολουθείτε από την δημιουργία του blog μας, έχετε την δυνατότητα, επιλέγοντας από τις κατηγορίες στην δεξιά στήλη και τις παλαιότερες αναρτήσεις, να ενημερωθείτε για την μέχρι τώρα πορεία μας. Eμείς, ως ΔΣ, πιστεύουμε ότι πρέπει να τιμήσουμε αυτούς που έζησαν στο χωριό μας πριν από εμάς. Ας μη λησμονούμε τον Γιώργο Σεφέρη, που είπε...
"Σβήνοντας ένα κομμάτι από το παρελθόν είναι σαν να σβήνεις κι ένα αντίστοιχο κομμάτι από το μέλλον"

Βέβαια, θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι τις Τετάρτες στην Στέγη του Συλλόγου μας, μαζευόμαστε όλα τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου για διάφορες εκδηλώσεις και ανταλλαγή απόψεων. Με χαρά θα δεχθούμε τις προτάσεις σας και εφ'όσον κριθούν εφαρμόσιμες, θα προσπαθήσουμε να τις υλοποιήσουμε.

1 σχόλιο:

  1. ΩΡΑΙΟΣ Ο ΣΕΦΕΡΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΕΣΒΗΝΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΟΝ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΩΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη και το σχόλιό σας. Όμως, ανώνυμα και κακοπροαίρετα, υβριστικά ή ειρωνικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.